Heering Consultancy Opleidingen B.V.     NIRPA

Kalender

Vakopleiding Payroll Services POC

Vakopleiding Payroll Services POC

Resumé

  • Keuze: klassikaal of virtueel
  • 8 dagdelen Communicatie en Verbreding
  • Klassikaal 21 locaties in Nederland
  • module van Vakopleiding Payroll Services
  • compleet verzorgde catering
  • deskundige, ervaren docenten

300 PE-punten NIRPA PE

Meer weten!

Startdata

zaterdag 20 april 2024

De Vakopleiding Payroll Services heeft zich ontwikkeld tot de nieuwe standaardopleiding voor de payroll professional. Deze opleiding is een vervolg op de PDL-opleiding en bestemd voor iedereen die werkzaam is als salaris- en/of personeelsadministrateur en zich verder wil ontwikkelen. Met deze praktijkopleiding verdiept u zich in de vakinhoudelijke modules gericht op kennis van fiscaliteiten, sociale zekerheid en arbeidsrecht.

De Vakopleiding Payroll Services (VPS) bestaat uit de volgende modules:
  • VPS I Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid
  • VPS II Loonheffingen
  • VPS III Personeel, Organisatie & Communicatie
  • VPS IV Strategische Arbeidsvoorwaarden & Belonen

VPS III Personeel, Organisatie & Communicatie

Personeelsmanagement kan niet zonder gedegen kennis op het gebied van organisaties. Het analyseren van de missie, visie en doelstellingen van een organisatie of de methodieken van budgettering toepassen, zomaar enkele onderwerpen die de personeelsfunctionaris of –manager nodig heeft in zijn werk. Maar ook bijvoorbeeld hoe u personeel kunt aansturen en motiveren of voorstellen beoordelen voor organisatieverbeteringen voor de afdeling salarisadministratie. Met Personeel & Organisatie niveau 5 op het cv bent u in staat als volwaardig personeelsmanager acteren.

Goed kunnen communiceren is noodzakelijk voor iedereen die werkzaam is binnen een organisatie. Het hebben van kennis en vaardigheden van communicatie en communicatieprocessen is onontbeerlijk voor iemand die werkzaam is voor iemand op een personeels- of loonadministratie. Met het certificaat Communicatie niveau 5 op zak kent u gesprekstechnieken en kunt u tweegesprekken voeren.

Verder groeien?
Samen met de certificaten Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid niveau 5, Loonheffingen niveau 5, Communicatie niveau 5 óf Beroepscommunicatie voor de salarisprofessional niveau 5 levert dit certificaat je het Associatiediploma Vakopleiding Payroll Services (VPS®) op. Hét diploma voor de allround payroll professional!

U kunt het Associatiediploma Vakopleiding Payroll Services (VPS®) uitbreiden met Strategische Arbeidsvoorwaarden & Belonen (VPS SAB), waarmee u het Manager Up-to-date Vakopleiding Payroll Services compleet heeft.
 

Manager Up-to-date

is een initiatief van:

HC-Payroll & Advice

Payroll & Advice voor Werk & Loopbaan
Postadres:
Hessenweg 189
3791 PG Achterveld
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:

06-51228068
06-51308745

Kalender

Een initiatief van Heering Consultancy Opleidingen B.V. | Copyright © 2011-2022 Manager Up-to-date. Alle rechten voorbehouden