Heering Consultancy Opleidingen B.V.     NIRPA

Kalender

Praktijkdiploma Loonadministratie; module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

Praktijkdiploma Loonadministratie; module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

Resumé

  • 2-daagse opleiding
  • 4 dagdelen arbeidsrecht
  • 21 locaties in Nederland
  • module van Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL)
  • compleet verzorgde catering
  • deskundige, ervaren docenten

Startdata

maandag 01 maart 2021

maandag 26 april 2021

De cursus Praktijkdiploma Loonadministratie is volledig afgestemd op de praktijk. Het biedt u precies die kennis en vaardigheid die u nodig heeft om als loonadministrateur en/of medewerker personeelszaken in een organisatie te kunnen werken. U krijgt een diepgaand inzicht in het sociaal verzekeringsrecht, het arbeidsrecht en de loonbelasting.

Zodat u niet alleen foutloos de salarisadministratie kunt voeren, maar ook specifieke vragen over de onderdelen van de loonstrook kunt beantwoorden.

De opleiding bestaat uit drie modules:

  • Loonheffingen (LH)
  • Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid (ASZ)
  • Personeel, Organisatie & Communicatie (POC)

Let op: Deze training óók in Nederlands-Engels;Nieuw
Door de globalisering zien wij dat veel organisaties in Nederland Engels als voertaal hebben. Het gevolg hiervan is dat binnen organisaties hoofdzakelijk Engels wordt gesproken. Dit is dan ook de reden dat wij gehoor hebben gegeven aan de wens van u om deze opleiding ook te vertalen naar het Engels. Indien u deze opleiding bij ons volgt, dan hebben we naast de Nederlandse tekst óók de Engelse vertaling op de sheets staan en kúnnen vragen tijdens de bijeenkomst ook in het Engels gesteld worden. Op deze manier denken wij tegemoet te komen aan de wensen van u als cursist!

Bezemexamen
Tot en met 31 december 2016 hebben we te maken met een zogenaamd bezemexamen. Vervolgens is er tot en met december 2020 nog een overgangsregeling. Om de klassikale groepen zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen verzoeken wij u dan ook vanaf september 2016 bij de inschrijving in het opmerkingen veld te vermelden welk certificaat (incl. datum) u reeds heeft.

 

 

Manager Up-to-date

is een initiatief van:

HC-Payroll & Advice

Payroll & Advice voor Werk & Loopbaan
Postadres:
Hessenweg 189
3791 PG Achterveld
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:

Kalender

Een initiatief van Heering Consultancy Opleidingen B.V. | Copyright © 2011-2020 Manager Up-to-date. Alle rechten voorbehouden