Heering Consultancy Opleidingen B.V.     NIRPA

Medewerker P&A

De Crebo-opleiding Medewerker P&A is een erkende MBO 4 opleiding.

Deze medewerker kent de vele procedures rondom in-, door- en uitstroom van personeel en weet deze in de praktijk toe te passen. De medewerker P&A is op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving, zodat medewerkers, opdrachtgevers of uitzendkrachten op maat geïnformeerd kunnen worden.

Op een personeelsafdeling ligt het accent op het uitvoeren van verschillende P&O-regelingen en gaat het vooral om administratieve ondersteuning van de personeelsadviseurs en het informeren van de medewerkers over P&O-gerelateerde zaken. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het bijhouden van verlof- en verzuimadministratie, het informeren van (nieuwe) medewerkers over de cao en arbeidsvoorwaarden en het opstellen van arbeidsovereenkomsten.

Bij een uitzendbureau richten de werkzaamheden zich specifiek op het werven, selecteren en bemiddelen van mensen (instroom), begeleiding van medewerkers, ondersteuning en informeren van leidinggevenden of klanten en verwerven van opdrachten. Op een uitzendbureau behoren ook acquisitieactiviteiten tot het takenpakket en worden hoge eisen gesteld aan de commerciële vaardigheden.

Deze opleiding is bestemd voor iedereen die werkzaam is als personeelsmedewerker of intercedent en zich verder wil ontwikkelen in personeelsadministratie, arbeidsrechtelijke- en sociale aspecten van het personeel, personeelsmanagement en organisatie.

De Crebo-opleiding Medewerker P&A bestaat uit de volgende modules:

Tevens dient hiervoor een portfolio ingediend en goedgekeurd te worden.
Studeert u bij ons voor de Crebo-opleiding Medewerker P&A? Dan kunt u wellicht in aanmerking komen voor de nieuwe subsidieregeling praktijkleren.
Voor verdere informatie hierover verzoeken wij het aanvraagformulier in te vullen

Doelgroep

De Crebo-opleiding Medewerker P&A is een opleiding voor:
  • Intercedenten
  • Juridisch medewerkers
  • Medewerkers P&A
  • Salarisadministrateurs
Voor deze opleiding is geen specifieke voorkennis nodig.

Manager Up-to-date

is een initiatief van:

HC-Payroll & Advice

Payroll & Advice voor Werk & Loopbaan
Postadres:
Hessenweg 189
3791 PG Achterveld
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:

06-51228068
06-51308745

Kalender

Een initiatief van Heering Consultancy Opleidingen B.V. | Copyright © 2011-2022 Manager Up-to-date. Alle rechten voorbehouden