Heering Consultancy Opleidingen B.V.     NIRPA

Kalender

Praktijkopleiding Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

Praktijkopleiding Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

Resumé

  • 8 dagdelen arbeidsrecht
  • en sociale zekerheid
  • 21 locaties in Nederland
  • compleet verzorgde catering
  • deskundige, ervaren docenten

200 PE-punten NIRPA PE

Meer weten!

Startdata

dinsdag 09 april 2024

Tijdens deze Praktijkopleiding Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid wordt u in vier dagen volledig bijgepraat over de nieuwe wetgeving arbeidsrecht en Sociale Zekerheid (o.a. Arbeidsongeschiktheid en WW).

De wet- en regelgeving verandert regelmatig. Als P&O’er, salarisadministrateur of manager is het van belang dat u up-to-date bent met de laatste ontwikkelingen en nieuwste wettelijke regelingen. De Praktijkopleiding Arbeidsrechts en Sociale Zekerheid is erop gericht praktisch toepasbare kennis over te dragen naar aanleiding van de laatste wet- en regelgeving. De opleiding is gebaseerd op de meest voorkomende vragen over arbeidsrecht en sociale zekerheid uit de personeelspraktijk. Gekeken vanuit de dagelijkse praktijk in veel bedrijven en organisaties is het lesprogramma opgesteld en ingevuld. Door te werken met docenten die sinds jaar en dag zelf ervaring opdoen met de praktische uitwerking van het arbeidsrecht, biedt deze opleiding belangrijke toegevoegde waarde. Zo bent u in staat valkuilen te omzeilen, de juiste procedures te volgen en op correcte wijze de afspraken met werknemers in te vullen.

Tevens heeft u de mogelijkheid om zelf praktijkvoorbeelden aan te dragen. Ook heeft u de mogelijkheid aansluitend het examen praktijkopleiding Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid te doen, zodat u deze opleiding naast een certificaat van deelname, met een diploma af kunt sluiten.

Manager Up-to-date

is een initiatief van:

HC-Payroll & Advice

Payroll & Advice voor Werk & Loopbaan
Postadres:
Hessenweg 189
3791 PG Achterveld
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:

06-51228068
06-51308745

Kalender

Een initiatief van Heering Consultancy Opleidingen B.V. | Copyright © 2011-2022 Manager Up-to-date. Alle rechten voorbehouden