Organisatie & Management

Het vakgebied Organisatie & Management is door veranderingen in maatschappelijk, sociaal-economisch en technologisch opzicht voortdurend in ontwikkeling. De communicatie- en informatietechnologie hebben grote invloed op de wijze waarop bedrijfsprocessen ingericht worden. Globalisering heeft grote invloed op de handelsstromen en de vaststelling van het leidend cultuurmodel. Na het afronden van Organisatie & Management onderkent u relevante omgevingsinvloeden. U kent het proces van strategisch management en u bent in staat om bijvoorbeeld een SWOT-analyse op te stellen. Diverse modellen op het gebied van strategisch management kunt u adequaat toepassen en u hebt inzicht in veranderingsprocessen binnen een onderneming.

In combinatie met Slechtnieuwsgesprekken (SNG), Compensation & Benefits Consultant (CBC®) en Communicatie voor de manager (CvM), brengt dit certificaat u het Manager Payroll Services & Benefits diploma. Hiermee kunt u bij managementvraagstukken op het gebied van arbeid en beloning advies uitbrengen.

Data

 

Data Organisatie & Management op maar liefst 21 plaatsen in Nederland! Indien u hieronder meerdere startdata vindt, vult u op het inschrijfformulier de door u gewenste (start)datum in. Deze opleiding gaat gegarandeerd door! Afhankelijk van waar de cursisten vandaan komen, bepalen we de cursuslocatie(s). Zodoende weet u én precies waar u aan toe bent én hopen we uw reisafstand zo veel mogelijk te beperken!

Data O&M voorjaar 2019  
1e bijeenkomst 2 april 2019
2e bijeenkomst   23 april 2019
3e bijeenkomst 14 mei 2019
4e bijeenkomst 4 juni 2019

 Examen 14 juni van 09:30 tot 12:30 uur

We komen maar wát graag uw kant op!
Vanaf heden hebben we maar liefst 21 cursuslocaties in Nederland.

Regio Noord: Regio Midden: Regio Zuid:
Den Burg (Texel) Almelo Bergen op Zoom
Groningen Amersfoort Den Bosch
Heerenveen Amsterdam Eindhoven
Hoogeveen Doetinchem Maastricht
Leeuwarden Ede Tilburg
Meppel Rotterdam Venlo
Zwolle Utrecht Vlissingen  

Efficiënt met uw kostbare tijd omgaan?

Deze opleiding start 's ochtends om 9.00 uur. Wij eindigen deze cursusdagen om 16.00 uur. Zodoende rondt u deze opleiding al in 4 dagen af! Uiteraard zorgt de catering er tijdens deze dag voor dat u tijdens de diverse pauzes niets te kort komt.

Wilt u iets verder vooruitplannen? Dat kan!
U bent dan vast benieuwd naar de volgende cursusreeks. Stuur hiervoor een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen u direct de benodigde informatie toe. 


Doelgroep

Doelgroep

Deze opleiding is het vervolg op de Vakopleiding Payroll Services (VPS), de Human Resourcemanagement (HRM) of Nemas Middle Management®.

  • (Aankomend) manager
  • Adviseurs salarisadministratie
  • Employee-benefits adviseurs
  • Hoofden HRM
  • Hoofden salarisadministratie
  • HRM Consultants
  • Payroll Consultants

Examen

Examen

De opleiding leidt op voor het examen Organisatie & Management.

·Literatuur

Download boekenlijst in PDF

Prijs

Prijs
€ 1.195,00 per persoon, inclusief lunch en cursusmateriaal, exclusief BTW, boeken en examengeld.

Bent u geïnteresseerd in onze incompany-mogelijkheden bij u op kantoor?
Stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij informeren u hier graag verder over!


Studiebelasting

Studiebelasting

Deze opleiding heeft een studieduur van 10 dagdelen (6 dagen) inclusief de examentraining. Daarnaast wordt van u verwacht dat u ter voorbereiding van de lessen thuis de stof bestudeert en de opgaven maakt. Hieraan besteedt u gemiddeld 8-10 uur per dagdeel. Dit is exclusief de benodigde tijd voor de scriptie.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Voor deze training is geen specifieke voorkennis nodig.