Heering Consultancy Opleidingen B.V.     NIRPA

Heering Consultancy Opleidingen B.V.

Heering Consultancy Opleidngen logoHeering Consultancy Opleidingen B.V. is opgericht in 1991 en verleent sindsdien een breed scala aan diensten. Een belangrijke specialiteit is het opleiden van professionals. Door de jarenlange ervaring in de advisering en uitvoering van diensten, slaat Heering Consultancy Opleidingen B.V. een brug tussen praktijk en educatie. Heering Consultancy Opleidingen B.V. levert een belangrijke bijdrage aan de kennisoverdracht aan nieuwe werknemers voor de arbeidsmarkt. Dit is dan ook de missie die de opleidingstak van Heering Consultancy Opleidingen B.V. heeft.

Het leveren van diensten met een hoog kwaliteitsgehalte staat uiteraard voorop. Daarbij onderkent Heering Consultancy Opleidingen B.V. het grote belang van betrokkenheid bij haar opdrachtgevers en cursisten, het samen de schouders eronder zetten.

Om dit mede kracht bij te zetten en cursisten te helpen met een baangarantie in de praktijk werkt Heering Consultancy Opleidingen B.V. intensief samen met haar relaties, waaronder Heering Consultancy, Payroll & Advice B.V. en Optimo B.V..

Voor de erkenning van de hoge kwaliteit hebben medewerkers van Heering Consultancy Opleidingen B.V. in 2005 de certificering van erkend adviseur Investors In People, in 2010 de erkenning door het Ministerie van Onderwijs, vanaf 2011 de Cedeo certificering en in 2012/2013 de NLQF-validatie en -inschaling verkregen.

Manager Up-to-date

is een initiatief van:

HC-Payroll & Advice

Payroll & Advice voor Werk & Loopbaan
Postadres:
Hessenweg 189
3791 PG Achterveld
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:

06-51228068
06-51308745

Kalender

Een initiatief van Heering Consultancy Opleidingen B.V. | Copyright © 2011-2022 Manager Up-to-date. Alle rechten voorbehouden