Heering Consultancy Opleidingen B.V.     NIRPA

Wie zijn wij

Inhoudelijk de beste, in comfortabele sferen...

De opleidingen en trainingen van Manager Up-to-date zijn een initiatief van Heering Consultancy Opleidingen B.V.

Als eerste opleider van Nederland waren wij in het bezit van de inschaling op NLQF 5 niveau. Tevens zijn wij verheugd met het feit dat wij nu ook als eerste opleider van Nederland opgenomen zijn in het Hoger Bedrijfsregister (HBd-register) en u met ons Consultant Payroll Services & Benefits (CPB®) diploma, HBd achter uw naam mag zetten.

De werkgever stelt als goed werkgever de werknemer in staat scholing te volgen die noodzakelijk is voor de uitoefening van zijn functie! Dit sluit aan bij Leven Lang leren (LLL) en wat is nu mooier dan dat u daarmee meteen kunt werken aan uw Hoger Bedrijfsdiploma?

Meer dan inhoud alleen…
Bij de opleidingen van Manager Up-to-date is de klant nog koning. We verwelkomen u dan ook graag in comfortabele sferen, want een opleiding is meer dan inhoud alleen. Het moet voor u ook een dag van ontspanning zijn. Want, hard werken om up-to-date te blijven, werkt voor u toch ook het best in een inspirerende omgeving? Wij zorgen dat u zich enkel hoeft te focussen op de inhoud en dat verder alles perfect voor u geregeld is!

Manager Up-to-date

is een initiatief van:

HC-Payroll & Advice

Payroll & Advice voor Werk & Loopbaan
Postadres:
Hessenweg 189
3791 PG Achterveld
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:

06-51228068
06-51308745

Kalender

Een initiatief van Heering Consultancy Opleidingen B.V. | Copyright © 2011-2022 Manager Up-to-date. Alle rechten voorbehouden