Hoe om te gaan met de AVG | Onderzoek werkplekleren | Trendonderzoek Salarisprofessionals 2018

NIRPA.jpgHeering Consultancy Opleidingen B.V.
MANutd_logo.1.png
Heering Consultancy
 

Contactgegevens

Manager Up-to-date
Hessenweg 189
3791 PG Achterveld
T  0342-452242
E info@manageruptodate.nl
www.manageruptodate.nl
 
f87e8c84-c6bf-4a43-a3f9-0a20aa33158c.jpg
 

Een greep uit onze opleidingen/trainingen:

HPB Eindejaarsevent

HPB Eindejaarsevent

Grensoverschrijdend Werken

Werkkostenregeling

Basiskennis Loonadministratie; module Loonheffingen b28.jpg

Grensoverschrijdend Werken

Grensoverschrijdend Werken

Praktijkdiploma Loonadministratie; module Loonheffingen

Basiskennis Loonadministratie; module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

Wet Werk en Zekerheid.jpg

Basiskennis Loonadministratie; module Loonheffingen b28.jpg
 

Follow on Twitter Friend of Facebook Follow on LinkedIn Friend of Facebook
Geachte relatie,
 
Vanaf vandaag 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Eén van de regels in deze wet is dat wij u alleen mogen mailen met uw toestemming. En: wij moeten kunnen aantonen dat u ons hiervoor toestemming  hebt gegeven. Met 1 muisklik kunt u hieronder aangeven of u onze Nieuwsbrief wilt blijven ontvangen.
 
 
 
 

 

Praktische info over hoe om te gaan met de AVG

In ons vakgebied werken we dagelijks met persoonsgegevens. In deze ééndaagse training zetten wij alle zaken en tips op een rij om praktisch en efficiënt om te gaan met deze nieuwe wetgeving.
 
Uiteraard besteden we even kort tijd aan wat de AVG inhoudt, om vervolgens te kijken wat de AVG nu voor ons vakgebied betekent. Wat moeten we regelen en hoe gaan we met diverse zaken om.
 
Op een interactieve wijze en in een kleinschalige omgeving praten wij u bij over hoe om te gaan met de AVG in uw vakgebied. Voor de 2e t/m de 4e collega betaalt u nog slechts 70%.  Kijk op onze website voor de locaties en overige informatie. U bent van harte welkom!
 

Onderzoek werkplekleren

Werkplekleren gaat over het impliciet leren, leren door te doen, het op een ongedwongen manier nieuwe kennis opnemen. Iedereen doet dit op een andere manier. Voor de bachelor studie psychologie aan de Open Universiteit onderzoeken studenten welke persoonskenmerken effectief leren op het werk beïnvloeden. Deelname is vrijwillig en wordt zeer op prijs gesteld. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Ze zoeken deelnemers die voldoen aan de volgende eisen: • Tussen de 18 en 66 jaar • U werkt in loondienst • U werkt meer dan 12 uur per week. Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u hier meer informatie vinden over het onderzoek en de in te vullen vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw deelname.
 
 

Trendonderzoek Salarisprofessionals 2018

Voor het derde jaar op rij organiseert het Nederlands Instituut Register payroll Accounting (NIRPA) het Trendonderzoek Salarisprofessionals. Dit onafhankelijke en grootschalige onderzoek naar de functie van Payroll Professional past bij de doelstellingen van het NIRPA: ‘Streven naar grotere (h)erkenning van het vakgebied en de werkzaamheden van de Payroll Professionals. Graag nodigt NIRPA u uit om uw bijdrage aan het onderzoek te leveren door het volgen van de link.
 
 

Voor € 95,00 naar het HRM, Payroll & Benefits EindejaarsEvent 2018!

Ons HRM, Payroll & Benefits EindejaarsEvent 2018 zal volledig in het teken staan van de verwachtingen voor de komende jaren. Op een interactieve wijze en in een kleinschalige omgeving praten wij u bij over de HRM, Payroll & Benefits actualiteiten. 
Vanaf de 4e t/m maximaal de 10e collega die u meeneemt betaalt u nog slechts € 95,00 (excl. BTW) per aanmelding.
 
Kijk op onze website voor de locaties en overige informatie.
U bent van harte welkom!

 

Tot ziens op onze trainingen en evenementen!


U ontvangt onze nieuwsbrief omdat u een (LinkedIn)relatie bent van Heering Consultancy Opleidingen en/of bent ingeschreven voor het HRM, Payroll & Benefits Event. Indien u deze nieuwsbrief niet wenst te ontvangen, klik dan op onderstaande link. Email Marketing Powered by MailChimp
Meldt u af voor deze nieuwsbrief | Bewerk uw voorkeuren | Stuur deze nieuwsbrief door

Copyright © 2018 Manager Up-to-date, Alle rechten voorbehouden

Lorum Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer arcu nulla, blandit sed ultrices nec, pretium quis felis. Suspendisse non elit eu tortor sodales feugiat. Curabitur molestie ligula sit amet turpis ultrices sed commodo orci viverra. Praesent ac eros eu est tincidunt fermentum non faucibus neque. Nunc porttitor dictum tristique. Nullam gravida elementum tellus vestibulum fermentum. Sed ultrices lectus eu tellus pulvinar nec porta mi posuere. Vivamus nulla erat, accumsan et facilisis et, vestibulum a dolor. Mauris vitae sapien eu mi pulvinar varius in sed mi. Donec ultrices neque sit amet odio fringilla id mollis libero malesuada.