Up-to-date het nieuwe jaar in | VPS de opleiding voor de salarisadministrateur | CBC | Up-to-date met de Praktijkopleiding ASZ

NIRPA.jpgHeering Consultancy Opleidingen B.V. 
MANutd_logo.1.png
Heering Consultancy
 

Contactgegevens

Manager Up-to-date
Hessenweg 189
3791 PG Achterveld
T  0342-452242
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.manageruptodate.nl
 
f87e8c84-c6bf-4a43-a3f9-0a20aa33158c.jpg
 

Een greep uit onze opleidingen/trainingen:


HPB Eindejaarsevent

Grensoverschrijdend Werken

Werkkostenregeling

Basiskennis Loonadministratie; module Loonheffingen b28.jpg

Grensoverschrijdend WerkenGrensoverschrijdend Werken

Praktijkdiploma Loonadministratie; module Loonheffingen

Basiskennis Loonadministratie; module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid Basiskennis Loonadministratie; module Loonheffingen b28.jpg

Wet Werk en Zekerheid.jpgHPB Eindejaarsevent
 

Follow on Twitter Friend of Facebook Follow on LinkedIn Friend of Facebook
Geachte relatie,
 
De troonrede en de algemene beschouwingen zijn inmiddels geweest.
 
Wat betekent dat voor de ontwikkelingen op het vakgebied van de specialist HRM, Payroll & Benefits?

Deze vraag staat centraal op ons HRM, Payroll & Benefits EindejaarsEvent 2018.


 

Up-to-date het nieuwe jaar in

Ons HRM, Payroll & Benefits EindejaarsEvent 2018 vindt plaats in de periode van 12 november 2018 tot en met 6 december 2018. Op een interactieve wijze en in een kleinschalige omgeving praten Christa Heering en Henk van Beek u bij over alle HRM, Payroll & Benefits actualiteiten voor 2018. Voor het bijwonen van deze dag ontvangt u tevens 75 Nirpa PE-punten.
Indien u uw collega meebrengt, ontvangt u korting voor uw collega. Hoeveel? Kijk op onze website en schrijf u in, zodat u in 2019 alle opgedane praktische tips kunt toepassen in uw dagelijkse praktijk. 
 

Kennis

Een succesvolle carrière staat of valt met kennis. We kennen allemaal het gezegde “Kennis is macht”. Steeds weer merken we dat het voor het werkveld van u als salarisadministrateur, HRM adviseur of manager van groot belang is voldoende parate kennis te hebben over uw vakgebied. Om u hierbij te ondersteunen bieden wij als Manager Up-to-date u ook dit seizoen weer veel ééndaagse en meerdaagse trainingen aan.

In oktober starten nog een aantal opleidingen. Schrijf u snel in, want vol is vol.


 
 

VPS de opleiding voor de Salarisadministrateur

Steeds vaker wordt de opleiding VPS gevraagd bij de vacatures voor de salarisadministrateur. Op 4 oktober 2018 starten we weer met een nieuw opleidingsseizoen voor de VPS opleiding. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, dus als u hierbij wilt zijn, dan zien wij uw aanmelding graag tegemoet. U bent van harte welkom.
 
 

Compensation & Benefits Consultant

Heeft u de ambitie om als salarisadministrateur of HRM adviseur door te groeien tot Compensation & Benefits Consultant, dan is onze opleiding Strategische Arbeidsvoorwaarden en Belonen (SAB) de geschikte opleiding voor u. Op 12 oktober 2018 starten wij met deze zeer mooie opleiding. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, dus als u hierbij wilt zijn, dan bent u van harte welkom en zien wij uw aanmelding graag tegemoet.
 

Up-to-date met de Praktijkopleiding Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

In het vakgebied van de salarisadministrateur, HRM adviseuren manager is het van groot belang parate kennis te hebben van het arbeidsrecht en de sociale zekerheid. Dit kan organisaties veel geld besparen. Actuele kennis is hierbij onontbeerlijk en daarom dient de kennis van de ontwikkelingen op dit vakgebied altijd up-to-date te zijn. Tijdens deze 4 daagse opleiding geven wij u de mogelijkheid uw kennis weer volledig te updaten met de laatste ontwikkelingen in wetgeving en jurisprudentie. U kunt zichhier aanmelden voor deze opleiding.

   

AVG

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Eén van de regels in deze wet is dat wij u alleen mogen mailen met uw toestemming. En: wij moeten kunnen aantonen dat u ons hiervoor toestemming  hebt gegeven. Mocht u deze toestemming nog niet hebben gegeven, dan verzoeken wij u vriendelijk deze toestemming alsnog even te geven. Met 1 muisklik kunt u hieronder aangeven of u onze Nieuwsbrief wilt blijven ontvangen.
 
 
 
 
 

Tot ziens op onze trainingen en evenementen!


U ontvangt onze nieuwsbrief omdat u een (LinkedIn)relatie bent van Heering Consultancy Opleidingen en/of bent ingeschreven voor het HRM, Payroll & Benefits Event. Indien u deze nieuwsbrief niet wenst te ontvangen, klik dan op onderstaande link. Email Marketing Powered by Mailchimp
Meldt u af voor deze nieuwsbrief | Bewerk uw voorkeuren | Stuur deze nieuwsbrief door

Copyright © 2018 Manager Up-to-date, Alle rechten voorbehouden

Nieuwsbrief Archief