Loopbaangarantie voor de professionals die carrière en persoonlijke ontwikkeling een boost geven

NIRPA.jpgHeering Consultancy Opleidingen B.V.
MANutd_logo.1.png
Heering Consultancy
 

Contactgegevens

Manager Up-to-date
Hessenweg 189
3791 PG Achterveld
T  0342-452242
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.manageruptodate.nl
 
f87e8c84-c6bf-4a43-a3f9-0a20aa33158c.jpg
 

Een greep uit onze opleidingen/trainingen:


HPB Eindejaarsevent

Manager Payroll Services & Benefits

Grensoverschrijdend WerkenWet Werk en Zekerheid.jpg

Gesprekstechnieken voor de vrouwelijke manager

Grensoverschrijdend Werken

Werkkostenregeling

Basiskennis Loonadministratie; module Loonheffingen b28.jpg

Grensoverschrijdend Werken

Praktijkdiploma Loonadministratie; module Loonheffingen

Basiskennis Loonadministratie; module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

Basiskennis Loonadministratie; module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

Basiskennis Loonadministratie; module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

Basiskennis Loonadministratie; module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

Basiskennis Loonadministratie; module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

Basiskennis Loonadministratie; module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid
 

Follow on Twitter Friend of Facebook Follow on LinkedIn Friend of Facebook
Geachte relatie,

De arbeidsmarkt voor de HRM, Payroll & Benefits  professional is goed. Maar dat betekent niet dat we achterover moeten gaan zitten. Professionals die zich bij laten scholen om de nieuwste ontwikkelingen het hoofd te bieden, kunnen rekenen op baangarantie voor de komende decennia. Door kritisch te kijken naar uw huidige functie en uw persoonlijk functioneren komt u er wellicht achter welke werkzaamheden het beste bij u passen en kunt u vol overtuiging het nieuwe jaar verder gaan met hetgeen het beste bij u past. Hier maakt u niet alleen u zelf heel gelukkig mee, maar ook uw collega’s, leidinggevende en uw thuisfront.
 

 

Onderzoek werkplekleren

Het afgelopen jaar hebben velen van u meegewerkt aan een onderzoek werkplekleren. In dit onderzoek stond o.a. de vraag neutraal hoe werkenden de beschikbare leermogelijkheden in hun werk maximaal kunnen benutten zodat ze zich vlot kunnen aanpassen aan de hedendaagse dynamische werkcontext. In het onderzoek werd de samenhang tussen informeel werkplekleren en nieuwe werk gerelateerde competenties onderzocht. Daarbij werd ook gekeken wat de rol van het persoonskenmerk organization-based self-esteem (OBSE) is op de relatie tussen informeel werkplekleren en nieuwe werk gerelateerde competenties.

OBSE is de specifieke vorm van eigenwaarde in de werkcontext en is een betere voorspeller van organisatie gerelateerde attitudes en gedrag dan het algemene begrip eigenwaarde.

Door middel van een cross-sectioneel vragenlijst onderzoek met een onderzoekspopulatie van 261 respondenten is er gekeken naar de samenhang tussen de variabelen informeel leren, nieuwe werk gerelateerde competenties en OBSE.
Voorafgaand aan het onderzoek werd verondersteld dat informeel leren een positieve invloed heeft op het verwerven van nieuwe competenties en dat OBSE deze relatie modereert. Tegen de verwachtingen in is er alleen een significant positieve samenhang gevonden tussen informeel leren van leidinggevende en het verwerven van nieuwe werk gerelateerde competenties. Echter is een hoog niveau van OBSE onder medewerkers noodzakelijk om effectief te leren van leidinggevende. Bij een laag niveau van OBSE treedt er geen leereffect op, zelfs niet wanneer de leidinggevende zich leergericht opstelt.
Vanuit de resultaten van dit onderzoek is het aan te bevelen om aandacht te besteden aan het OBSE van medewerkers. De leergerichte opstelling van leidinggevende kan geen effectieve bijdrage leveren aan de leeruitkomsten van medewerkers met een laag niveau van OBSE.

Het is dan ook raadzaam om stil te staan bij de OBSE onder medewerkers en hier aandacht aan te besteden in het organisatiebeleid om zo het leren van leidinggevende effectief naar voren te laten komen.
 

HRM, Payroll & Benefits Event op 5 maart 2019

Om alle laatste ontwikkelingen op het vakgebied van HRM, Payroll & Benefits tijdig en goed op de rij te hebben, bent u van harte welkom op 5 maart 2019. Slechts voor € 195,00 (excl. BTW) wordt u in 1 dag volledig bijgepraat over de huidige stand van zaken in de fiscale, sociale en arbeidsrechtelijke aandachtspunten voor 2019. U kunt zich hier aanmelden voor het HRM, Payroll & Benefits Event 2019.


 
 

Het team van Manager Up-to-date wenst u een gezond en succesvol 2019.

 

  
U ontvangt onze nieuwsbrief omdat u een (LinkedIn)relatie bent van Heering Consultancy Opleidingen en/of bent ingeschreven voor het HRM, Payroll & Benefits Event. Indien u deze nieuwsbrief niet wenst te ontvangen, klik dan op onderstaande link. Email Marketing Powered by Mailchimp
Meldt u af voor deze nieuwsbrief | Bewerk uw voorkeuren | Stuur deze nieuwsbrief door

Copyright © 2019 Manager Up-to-date, Alle rechten voorbehouden

Nieuwsbrief Archief