Loopbaangarantie voor de professionals die carrière en persoonlijke ontwikkeling een boost geven

NIRPA.jpgHeering Consultancy Opleidingen B.V. 
MANutd_logo.1.png
Heering Consultancy
 

Contactgegevens

Manager Up-to-date
Hessenweg 189
3791 PG Achterveld
T  0342-452242
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.manageruptodate.nl
 
f87e8c84-c6bf-4a43-a3f9-0a20aa33158c.jpg
 

Een greep uit onze opleidingen/trainingen:


HPB Eindejaarsevent

Casemanagement

Manager Payroll Services & Benefits

Manager Human Resource Management & Benefits

Consultant Payroll Services & Benefits

Consultant Human Resource Management

Strategisch Arbeidsvoorwaardenbeleid

Compensation & Benefits Consultant

Basiskennis Loonadministratie; module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

Wet arbeidsmarkt in Balans

Inkomstenbelasting voor de Salarisadministrateur

Boekhouden voor de Salarisadministrateur

Werkkostenregeling

Praktijkopleiding Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid

Praktijkopleiding Loonadministratie

Loonadministratie Up-to-date
 

Follow on Twitter Friend of Facebook Follow on LinkedIn Friend of Facebook
Geachte relatie,

In een kenniseconomie zoals de Nederlandse is er veel aandacht voor de mate waarin de beroepsbevolking verder leert. Dit leren kan betrekking hebben op het volgen van cursussen, maar ook op het leren op het werk zelf. Dit informele leren heeft vaak het karakter van leren door te doen. Een intensiever leerproces kan leiden tot een grotere accumulatie van kennis en vaardigheden en daarmee iemands duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt vergroten.

De interactieve opleidingen van Manager Up-to-date bieden een perfecte combinatie van theorie en uw dagelijkse werkzaamheden in de praktijk. Bovendien hebben onze docenten tientallen jaren ervaring. Niet alleen als docent, maar óók in de praktijk. Daardoor (her)kennen we uw problemen en uitdagingen als geen ander! Of het nu gaat om opleidingen op het gebied van salarisadministratie, personeelszaken of management...met onze praktische opleidingen blijft u, van Medewerker tot Manager, altijd up-to-date!


 

 

HRM, Payroll & Benefits Event op 3 maart 2020

Er gebeurt veel in het vakgebied van de HRM, Payroll & Benefits medewerker. Om alle laatste ontwikkelingen op het vakgebied van HRM, Payroll & Benefits tijdig en goed op de rij te hebben, bent u van harte welkom op 3 maart 2020. Slechts voor € 195,00 (excl. BTW) wordt u in 1 dag volledig bijgepraat over de huidige stand van zaken in de fiscale, sociale en arbeidsrechtelijke aandachtspunten voor 2020. U kunt zich hier aanmelden voor het HRM, Payroll & Benefits Event 2020.
 

Grip op verzuim

Vanaf de eerste verzuimdag bent u als werkgever verantwoordelijk voor arbeidsongeschikte (ex)werknemers. Een juiste inschatting van de verwachte verzuimduur en het actief hierop sturen zijn van groot belang. Tevens is kennis van de Ziektewet en WIA essentieel om ervoor te zorgen dat werknemers binnen twee jaar weer aan de slag kunnen en niet ziek uit dienst gaan.

Een verzuimende werknemer kost de werkgever al gauw € 250,- per dag. Duurt dit enige jaren, dan kan dat oplopen tot enkele tonnen! Het loont dus om te zorgen voor goede verzuimbegeleiding en effectieve begeleiding van re-integratie / mobiliteit. Op 28 februari 2020 starten wij weer met onze praktische 4 daagse training Casemanagement, waarmee u onnodige verzuimkosten en arbeidsongeschiktheid effectief te lijf gaat. U leert binnen uw organisatie de individuele verzuimprocessen te redigeren en te bevorderen zodat de werknemer sneller terugkeert in het arbeidsproces. Hiermee beperkt u de schadelast binnen de wettelijke kaders en verplichtingen.

De wet- en regelgeving en financiële consequenties voor de betrokken spelers wordt op een praktische manier uiteengezet, zodat u na deze training in staat bent het ziekteverzuim op een professionele manier te begeleiden.
 
 

  
U ontvangt onze nieuwsbrief omdat u een (LinkedIn)relatie bent van Heering Consultancy Opleidingen en/of bent ingeschreven voor het HRM, Payroll & Benefits Event. Indien u deze nieuwsbrief niet wenst te ontvangen, klik dan op onderstaande link. Email Marketing Powered by Mailchimp
Meldt u af voor deze nieuwsbrief | Bewerk uw voorkeuren | Stuur deze nieuwsbrief door

Copyright © 2020 Manager Up-to-date, Alle rechten voorbehouden

Nieuwsbrief Archief