Heering Consultancy Opleidingen B.V.     NIRPA

Hoger Bedrijfsdiploma HBd

Het Nederlands Kwalificatieraamwerk NLQF is opgezet ter ondersteuning van een leven lang leren (LLL) en heeft als doel een bijdrage te leveren aan de arbeidsmobiliteit. Deze inschaling naar niveau is gekoppeld aan het Europese Kwalificatieraamwerk EQF en geeft daarom ook voor internationale bedrijven inzicht in het ingeschaalde niveau van de opleiding.

Als eerste opleider van Nederland waren wij in het bezit van de inschaling op NLQF 5 niveau. Tevens zijn wij verheugd met het feit dat wij nu ook als eerste opleider van Nederland opgenomen zijn in het Hoger Bedrijfsregister (HBd-register) en u met ons Consultant Payroll Services & Benefits (CPB®) diploma, HBd achter uw naam mag zetten.

De werkgever stelt als goed werkgever de werknemer in staat scholing te volgen die noodzakelijk is voor de uitoefening van zijn functie! Dit sluit aan bij LLL en wat is nu mooier dan dat u daarmee meteen kunt werken aan uw Hoger Bedrijfsdiploma?

Manager Up-to-date

is een initiatief van:

HC-Payroll & Advice

Payroll & Advice voor Werk & Loopbaan
Postadres:
Hessenweg 189
3791 PG Achterveld
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:

06-51228068
06-51308745

Kalender

Een initiatief van Heering Consultancy Opleidingen B.V. | Copyright © 2011-2022 Manager Up-to-date. Alle rechten voorbehouden