Employability, van baanzekerheid naar werkzekerheid

The Bridge Het stimuleren van de employability van cursisten is een belangrijke missie van Manager Up-to-date. Met behulp van de vakgerichte trainingen op het gebied van HRM, Payroll & Benefits dragen wij zorg voor kennisoverdracht, motivatie en werkzekerheid. Hiermee stellen wij onze cursisten in staat toekomstige functies te kunnen vervullen. De achtergrond hiervan is dat door snelle veranderingen in de omgeving en in organisaties steeds minder medewerkers en managers in de toekomst zeker zijn van life time employment bij hetzelfde bedrijf in dezelfde functie. 

Voor cursisten die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen en zij die door onvoorziene omstandigheden weinig zicht hebben op duurzame inzetbaarheid bij de huidige organisatie, garanderen wij optimale inzet en betrokkenheid bij het vinden van een uitdagende werkplek bij één van onze relaties.

 Heering Consultancy logo                   HCA              

Organisaties als Optimo B.V., Payroll & Advice B.V. en Heering Consultancy zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers en bij interesse zorgen wij graag voor de brug naar deze organisaties.

Logo Optimo ZW