Heering Consultancy Opleidingen B.V.     NIRPA

Romana Verhagen

Romana-VerhagenIk heb mijn opleiding (PDL t/m CPS) bij Manager up-to-date bij Henk en Christa gevolgd. Hun passie voor het vak valt op. Ze zijn enthousiast en met behulp van actuele voorbeelden maken ze de lesstof tastbaard.  Naast de moderne techniek (E-Learning) wordt er ook een ‘ouderwets’ krijtbord gebruikt waardoor je gedwongen bent op te letten en aanwezig te zijn. De lessen bestaan niet uit het opdreunen van de stof, maar ze gaan het gesprek aan met de groep. Daarbij wordt de stof geïllustreerd aan de hand van bestaande gevallen. Ze gaan de discussie aan met studenten die verdieping en uitdaging zoeken in het vak. Ze zijn in staat zeer helder  de moeilijke onderdelen uit te leggen.

Door hun humor goed in te zetten wordt de soms ‘droge’ stof leuker en levendiger. Daarnaast worden er extra artikelen aangeboden die niet tot de stof behoren maar wel interessant kunnen zijn. Ze willen studenten graag iets bijbrengen en doen dit op een leuke losse manier. Zelfs in hun sheets zorgen ze voor afwisseling, met tabellen en plaatjes tussendoor en vertellen hun verhaal er om heen. Hierdoor heb je meer beeld bij de stof. Ze geven altijd veel achtergrondmateriaal en voorbeelden van opdrachten en een uitgebreide uitleg. Je kunt ze altijd - ook buiten de lessen - bereiken en ze geven altijd antwoord op je email. Hierdoor is alles erg duidelijk. Ze motiveren en moedigen je aan!
 
Romana Verhagen
Payroll Supervisor bij Jacobs Process BV
LinkedIn >>

 

Manager Up-to-date

is een initiatief van:

HC-Payroll & Advice

Payroll & Advice voor Werk & Loopbaan
Postadres:
Hessenweg 189
3791 PG Achterveld
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:

06-51228068
06-51308745

Kalender

Een initiatief van Heering Consultancy Opleidingen B.V. | Copyright © 2011-2022 Manager Up-to-date. Alle rechten voorbehouden